banner-std-2.jpg

Cliënten over ons

 

J.E. van Veen en H. van Veen-Hospers

De voorbereiding en de opstelling van de door ons gewenste testamenten en levenstestamenten via het notariskantoor Ohmann is ons zeer goed bevallen. Dat geldt In het bijzonder de zorgvuldige toelichting gericht op onze persoonlijke situatie door de toegevoegde notaris, mevrouw K. Moons -van Steenbergen. Wij zijn haar daar zeer erkentelijk voor.

 

 

Mirte van der Graaf

Ohmann Notariaat heeft voor ons bijgestaan bij de aankoop van ons huis in Den Haag en bij het opmaken van ons samenlevingscontract. De ontvangst was zeer vriendelijk en de advisering erg helder en begrijpelijk. We ontvingen de conceptstukken steeds op tijd en er was alle ruimte om naar aanleiding hiervan te overleggen. Bij het passeren van de definitieve aktes en het sluiten van het samenlevingscontract heeft de - zeer vriendelijke - notaris de de stukken goed met ons doorgenomen en waar nodig nadere uitleg gegeven en onze vragen beantwoord. Kortom: we waren heel erg tevreden over de dienstverlening van Ohmann Notariaat en zullen in de toekomst zeker opnieuw van de diensten van dit kantoor gebruik maken.

 

 

Jack Viet

Wij zijn met onze nieuwe business naar Ohmann geweest om deze officieel vast te leggen. Bij binnenkomst werden wij zeer welkom geheten door een hele vriendelijke dame ( Mevr.Sophie ).Zij begeleide ons naar een mooie ruimte en daar werden we bediend met heerlijk kopje koffie. De officiële handelingen werden daarna met veel interesse en kundigheid afgewikkeld. Waarvoor nog vriendelijk dank. Wat mij betreft een prima kantoor.

 

 

Joost Bos

Heldere communicate, kundige mensen en een accurate dienstverlening.
Ik ben zeer tevreden en kan dit kantoor aan iedereen aanbevelen.

 

  

Rogier van Hemert

Wij hebben de overdracht van ons nieuwe huis vakkundig laten afhandelen door dit Notariskantoor. Wat als snel opviel was de deskundige medewerkers die vanaf het eerste contact via de telefoon uiterst klantvriendelijk waren. In de periode naar de overdracht toe werd via een voorlopige afrekening op een heldere wijze kenbaar gemaakt hoe de verschillende kosten (en dat zijn er wat!) zijn onderverdeeld.

Ondanks de corona-maatregelen is de overdracht uiterst zorgvuldig uitgevoerd en werden wij in elke stap meegenomen. Notaris Ohmann kan ik dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een notaris voor een soepele overdracht!

 

 

Karel de Koning

Waar de notaris vroeger tot de notabelen van het dorp gerekend werd, ervaren mensen de diensten tegenwoordig vaak als noodzakelijk kwaad. Wie ooit te maken heeft gehad met slecht werk van een notariaat zal verlangen naar vroeger en het werk weer naar waarde schatten. Juist dit is de reden dat wij bij Ohmann Notariaat komen. Inmiddels al weer een paar jaar onder deze naam bekend waarbij de kwaliteit van de voorgangers en de medewerkers zijn gebleven. Naast de kwaliteit van het werk zijn de persoonlijke relatie, marktconforme tarieven, het meedenken en flexibiliteit de dragers van de prettige samenwerking met Ohmann Notariaat.